Roligt och effektivt att skriva bok ihop

Roligt och effektivt att skriva bok ihop

Jag berättade för några veckor sedan att jag skriver på boken “Förverkliga din bokdröm” tillsammans med Joanna Björkqvist. Det är fantastiskt roligt att skriva bok ihop! Förutom att det går dubbelt så fort att få ihop själva textmassan med två personer vid tangentbordet är vi två som kan slå våra kloka huvuden ihop och diskutera innehållet. Vi har inte delat upp arbetet rakt av utan har olika specialområden.

Min Antibesbok: 4 skäl till val av ämne

Min Antibesbok: 4 skäl till val av ämne

Igår berättade jag att jag valde Antibes som ämne för min nya bok bland annat för att jag hoppas intresset för Antibes ska stiga i och med storfilmen En enkel till Antibes. Det finns fler skäl till ämnesvalet, men jag flyttade dem till ett eget inlägg, detta. 1) för att passa med mitt varumärke, 2) jag har kunskap som gör att jag kan skriva boken snabbt, 3) tajmingen och 4) jag har hjälp.

Nytt uppdrag: Bloggar för World Transplant Games

Nytt uppdrag: Bloggar för World Transplant Games

Den närmaste veckan är det World Transplant Games i Göteborg. Jag är sedan ett par dagar tillbaka en del av kommunikationsteamet. Jag accepterade eftersom jag gillar Maria, det är en chans delta i ett stort evenemang i Göteborg och få se idrott från första parkett. Dessutom får jag en större publik än vanligt för mina texter och så är det otroligt roligt vara en del av ett gôtt team!

Intervjuad om min bok

Intervjuad om min bok

Idag publicerade Bokdebutant en intervju med mig där jag jämför att skriva en bok med att renovera ett kök (finns faktiskt flera likheter). I deras bokcirkel diskuteras just nu personbeskrivningarna i Jakten på den perfekta puben. Personbeskrivningar är en utmaning när personerna existerar, ska man överdriva för att roa (och eventuellt emigrera) eller vara utslätad och tråkig?