Kul att du vill kontakta mig, Kristina Svensson. Vill du boka ett föredrag? Berömma någon av mina böcker. Föreslå ett samarbete? Intervjua mig om vandringar Provence, varumärke som arbetsgivare eller hur du bygger upp en läsekrets som författare? Använda någon av mina bilder? Anlita mig som mötesledare eller för att driva ett projekt? Då blir jag glad om du kontaktar mig!

Min firma är godkänd för f-skatt och jag är en allmänt trevlig prick! Åtminstone nästan jämnt. Om du funderar på att ”erbjuda mig” att jobba gratis eller göra reklam för tvivelaktiga varor kanske du vill läsa min FAQ-sida först.

Hälsar

Kristina

Kontakta Kristina Svensson:

E-post: mejl [at] kristinasvensson [punkt] se
Telefon: har jag såklart och delar gärna ut numret till personer som behöver det (vilket är ungefär alla utom telefonsäljare)
bankgiro nr 875-5373

Eller fyll i formuläret längst ner så hör jag av mig.

Jag finns också i följande kanaler:

Twitter: @KristinHSvens
LinkedIn:/kristinasvensson
LinkedIn företag: kristinasvensson.se
Facebook (sida): /kristinasvensson.se
Facebook (privat): /kristina.svensson
Google +: KristinaSvensson
Blogg: tomatsallad.nu
Pinterest: kristinasvensso
Instagram: kristinahsvensson
Ello: kristinasvensson
About me: kristinasvensson
Patreon: kristinasvensson

Eller testa denna väg:

Ditt namn

Din e-postadress (obligatoriskt)

Ämne/rubrik

Din fråga, meddelande eller kommentar

Jag ser fram emot att höra av dig. Särskilt om du vill skicka beröm för mina böcker eller något annat jag gjort. Det går förstås även utmärkt att skriva en kommentar nedan om du vill. Ha en fin dag!

4 reaktion på “Kontakta Kristina Svensson

 • 2 december 2013 kl. 03:48
  Permalänk

  Finns det någon som kan sänga ihop en hemsida till inte allför våldsamma kostnder?
  Domän finns.

  Svar
  • 21 december 2013 kl. 10:21
   Permalänk

   Hej,
   Jag rekommenderar VimleWebb, duktiga och trevliga.

   Svar
 • 2 november 2018 kl. 09:05
  Permalänk

  HEJ KRISTINA
  Det är molnigt ute, men du har gjort min värld soligt med din bok, (FÖRVERKLIGA DIN BOK DRÖM). Jag är född i Iran,59 år, gift med norska, två barn. el ingenjör, jobbat 20 år i vården. jag började att skriva min debut bok, tyvärr” jag var ute och cyklade”. Din bok räddade mig, väckte liv i mig, flera veckor kunde jag sova med din bok,min fru var avundsjuk!!hahaha (ironi i det att jag räddar liv i vården,nu räddade du mig)!!
  Efter 7 månader är jag färdigt med min debut bok(åldrande, äldrevård och omsorg: Sagan om 20 år arbete, memoar, humoristisk.). jag tror inte du bli besviken!! I have a dream! att min bok bli färdig tryckt och jag
  kan skicka med stolthet som din unge elev, en exempel av boken plus en bukett blommor och en flaska persisk rose vin!jag har läst kim kimselius och bodil malmsten, men din bok löser många problem och ge fantastiska förslag!!hoppas att du bli 100 år ung, efter det är tråkig!!hahaha din beundrare(bobby goodie j esfahani) 30/10/2018

  Svar
  • 2 november 2018 kl. 09:24
   Permalänk

   Wow, tack ska du ha. Verkligen härligt att höra att du fått sådan användning av min bok! Önskar dig all lycka med din bok, det låter som en viktig bok.

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.