Kul att du vill kontakta mig. Det finns en dröse vägar att välja på och jag ser fram emot att höra av dig. Förfrågningar om föredrag och beröm för mina böcker är särskilt välkomna.

Jag är öppen för uppdrag som mötesledare eller för att driva ett projekt i mål. Min firma är godkänd för f-skatt och jag är en allmänt trevlig prick. Åtminstone nästan jämnt. Om du funderar på att erbjuda mig ideella arbeten eller göra reklam för tvivelaktiga varor kanske du vill läsa min prislista eller min FAQ-sida först.

Vill du beställa någon av mina böcker så finns listor på återförsäljare under respektive titel. Är du en återförsäljare så kan du gå direkt till sdist/bokinfo. Inför jul varje år säljer jag signerade böcker och bokpaket.

Kontaktformulär

kontakt

Om du inte fått svar inom ett dygn, kika i skräp-inkorgen om mitt svar har fastnat där.

E-post

E-post: mejl [at] kristinasvensson [punkt] se
Telefon: har jag såklart och delar gärna ut numret till personer som behöver det (vilket är ungefär alla utom telefonsäljare)
bankgiro nr 875-5373

Fler ställen att följa mig

Twitter: @KristinHSvens
LinkedIn:/kristinasvensson
LinkedIn företag: kristinasvensson.se
Facebook (sida): /kristinasvensson.se
Facebook (privat): /kristina.svensson
Blogg: tomatsallad.nu
Pinterest: kristinasvensso
Instagram: kristinahsvensson
Ello: kristinasvensson
About me: kristinasvensson
Patreon: kristinasvensson
Kickstarter: KristinaSvensson
Goodreads: Kristina_Svensson
Mastodon: Kristina Svensson

4 reaktion på “Kontakta Kristina Svensson

 • 2 december 2013 kl. 03:48
  Permalänk

  Finns det någon som kan sänga ihop en hemsida till inte allför våldsamma kostnder?
  Domän finns.

  • 21 december 2013 kl. 10:21
   Permalänk

   Hej,
   Jag rekommenderar VimleWebb, duktiga och trevliga.

 • 2 november 2018 kl. 09:05
  Permalänk

  HEJ KRISTINA
  Det är molnigt ute, men du har gjort min värld soligt med din bok, (FÖRVERKLIGA DIN BOK DRÖM). Jag är född i Iran,59 år, gift med norska, två barn. el ingenjör, jobbat 20 år i vården. jag började att skriva min debut bok, tyvärr” jag var ute och cyklade”. Din bok räddade mig, väckte liv i mig, flera veckor kunde jag sova med din bok,min fru var avundsjuk!!hahaha (ironi i det att jag räddar liv i vården,nu räddade du mig)!!
  Efter 7 månader är jag färdigt med min debut bok(åldrande, äldrevård och omsorg: Sagan om 20 år arbete, memoar, humoristisk.). jag tror inte du bli besviken!! I have a dream! att min bok bli färdig tryckt och jag
  kan skicka med stolthet som din unge elev, en exempel av boken plus en bukett blommor och en flaska persisk rose vin!jag har läst kim kimselius och bodil malmsten, men din bok löser många problem och ge fantastiska förslag!!hoppas att du bli 100 år ung, efter det är tråkig!!hahaha din beundrare(bobby goodie j esfahani) 30/10/2018

  • 2 november 2018 kl. 09:24
   Permalänk

   Wow, tack ska du ha. Verkligen härligt att höra att du fått sådan användning av min bok! Önskar dig all lycka med din bok, det låter som en viktig bok.

Kommentarer är stängda.