Vill du anlita Kristina Svensson till ett uppdrag? Vad kul! Här kommer lite prisidéer.

Kristina Svensson, foto Stefan Karlsson

Föreläsningar

Jag är en van föreläsare och moderator. Mina specialämnen för närvarande är bokutgivning och franska Rivieran men jag har även föreläst om employer branding och hållit kurser i presentationsteknik.

En bra grund för prisdiskussion är Svenska Författarförbundets miniminivå.

Bilder

Jag har ett stort bildarkiv framförallt från franska Rivieran. För att ta fram specifika bilder debiterar jag enligt Svenska Fotografers Förbunds prislista.

Notera att det är fritt att låna bilder jag har publicerat på webben för icke kommersiella ändamål så länge du länkar hit och berättar vem som tagit dem.

Böcker

En webbshop med direktförsäljning av mina böcker står på min lista för framtiden. Tills dess hänvisar jag till Bokus som har alla titlar till försäljning.

Skriva texter

Jag skriver allt från korta krönikor till böcker. Jag gör mig bäst när jag får sätta mig in i ett faktaområde och presentera det på ett intressant sätt. Det är alltså struktur och berättande, inte meningsbyggnad och grammatik, som är min starka sida. Pris diskuteras från fall till fall.

Bokutgivningscoachning

Jag håller kurser i bokutgivning för författare men erbjuder också personlig coachning vid utgivning av bok. Timpris.

Gratisjobb

Jag har genom åren haft en lång rad ideella uppdrag, oftast sådant som jag själv initierat och brinner för. Det kan absolut hända att jag åtar mig gratisjobb även i framtiden. Samtidigt ska hyran betalas varför jag säger tack men nej tack till de flesta förfrågningar om att jobba gratis.

2 reaktion på “Priser för att anlita Kristina Svensson

  • 2 juni 2015 kl. 21:01
   Permalänk

   Tack så mycket Ulla! Skönt att du säger det för jag har funderat mycket på om jag skulle publicera prislista eller ej. Men jag inser att ska jag gå från att ha skrivandet som hobby till yrke så behöver jag ransonera mina ideella uppdrag till sådana jag verkligen brinner för. Jag tror de flesta som känner mig skulle säga att jag är generellt är generös med både min tid och kunskap och gärna hjälper andra när jag kan och det vill jag fortsätta med, men kanske mest med vänner och kollegor jag känner.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.