Idag har jag publicerat tre inlägg på world transplant games och ett av dem har fått otroligt mycket större genomslag än de övriga. Så här ett par timmar efter publicering har ett av inläggen fått närmare 80 gilla-markeringar (FB+sajt) och lästs av 13% av alla besökare på sidan – totalt någonsin!

Den mängden läsare är jag inte van vid :-).

Inlägget kallade jag Royal mania when Prince Daniel visited World Transplant Games och innehåller en del bilder på folk som fotograferar prins Daniel. (Själv hade jag tagit skydd för regnet och stod en bit ifrån.) Det inlägget drog jag ihop på en halvtimme-timme medan alla andra var på invigningscermonin.

Däremot har mitt inlägg om organdonation i olika länder från presskonferensen på Sahlgrenska inte fått en enda tummen upp :-(. Och då slet jag verkligen med den texten i flera dagar för att å ena sidan spegla att det existerar konflikter i frågan, utan att peka finger. Samt få med och förklara några fascinerande nya fakta jag lärde mig, utan att bli alltför långrandig.

Dags byta bana? Bli hovreporter istället för vetenskapskommunikatör?

 

Kristina Svensson
Det ska visst vara en prins i rubriken för att locka många besökare
Märkt på:                    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.