Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm

Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm

Presentboken som sätter guldkant på din resa genom att inspirera till avstickare. Följ med till Tygriket, bland gårdarna runt sjön Åsunden, genom äppeldalen, längs Vättern, runt Östgötaslätten och kusten i Södermanland.

Nå ut med din bok

Nå ut med din bok

Handbok för dig som publicerat en eller flera böcker och vill ha hjälp att prioritera i utbudet av marknadsföringsmöjligheter utifrån dina förutsättningar.

Mitt Provence

Mitt Provence

En personlig reseguide till trevliga vingårdar, vandringsleder och romerska stenbumlingar i bland annat Avignon, Marseille, Aix, Arles, Gorges du Verdon och byarna i Luberonbergen.

Författarboken

Författarboken

Det inspirerande och matnyttiga uppslagsverket för alla författare med allt från förlagskontrakt till försäljningskanaler via författarplattform finns nu i uppdaterad utgåva från 2017.

Mitt Nice

Mitt Nice

En personlig och rikt illustrerad reseguide till ständigt aktuella Nice – storstaden vid havet. Med utflykter till fots, tåg och bil runt franska Rivieran. Första utgåvan 2015, uppdaterat nytryck 2016.

Jakten på den perfekta puben

Jakten på den perfekta puben

Min debutbok från 2010 är en humoristisk reseberättelse från Wales full med udda fakta.

10-serien från Tre hattar

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär

Den solrosgula boken 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär är den tredje handboken för författare och andra kreativa yrkespersoner från Tre hattar – den rutinerade trion Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. Denna gång tar vi oss an ämnet samarbete och på vilket

10 tips för att leva på din kreativitet

10 tips för att leva på din kreativitet

Vårda din kreativitet, prioritera din tid och höj dina inkomster, detta är receptet för en långsiktigt hållbar livsstil där du har ditt skapande som yrke.

10 misstag författare gör

10 misstag författare gör

Med glimten i ögat delar Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson med sig av egna och andras tabbar för att andra författare ska slippa göra onödiga misstag.

Böcker där jag bidragit

Böcker som jag antingen skrivit en mindre del i, bidragit med fotografier eller kortböcker.

Rivieran inom räckhåll

Rivieran inom räckhåll

Den mytomspunna franska rivieran har något för alla, särskilt för den som gillar tågsemester. Denna guide hjälper klimatsmarta resenärer att få en aktiv semester med guldkant. Författarna visar att Rivieran finns där, inom räckhåll även för dig som vill ta tåget hela vägen. Av Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg.

Från ljugarbänken i Täby

Från ljugarbänken i Täby

Detta är en perfekt present till alla nuvarande, tidigare eller blivande Täbybor. Boken har en härlig tyngd och ger ett gediget intryck med papper som gör bilderna rättvisa. Läsaren tas med runt om i Täby i femton noveller. Jag har skrivit en novell och bidragit med många bilder.

Egenutgivarnas egna berättelser

Egenutgivarnas egna berättelser

Antologi med inspirerande och konstruktiva tips från egenutgivare. Utgiven av HOI 2013.

Förverkliga din bokdröm

Förverkliga din bokdröm

En lätt-tillgänglig och peppande handbok i egenutgivning av Kristina Svensson och Joanna Björkqvist. Utgiven 2012.

Mina krönikor i Mölndals-Posten 2012

Mina krönikor i Mölndals-Posten 2012

Elva krönikor från 2012 som tidigare varit publicerade i Mölndals-Posten är samlade i en kort e-bok.

Kommande böcker

Jag har en lång rad med manus och bokidéer som jag arbetar med mer eller mindre aktivt. En del av dem presenterar jag på sidan kommande böcker.

Säkraste sättet att inte missa en ny bok är att prenumerera.

Prenumerera

Prenumerera

Väntar du på någon av mina kommande böcker? Jag kan skicka ett mejl till dig så fort jag blir klar. Jag kommer aldrig att spamma dig och du kan när som helst avregistrera din e-postadress. Tack för ditt tålamod!

Läs mer