Men se här, tallen dyker upp igen. Den här bilden är tagen 13 juli 2020. Det var en dag när myren var särskilt vita av ullar. Jag såg dem skymta förbi från bilen på väg till affären och återvände med kameran, mamma och fika. I Strövtåg i Funäsfjällen har jag med två bilder från den dagen. En med tallen och en där jag stå bland ullarna. Det finns också fler foton från platsen för på den här myren har jag sett de allra största rimfrostkristallerna. Ett av mina favoritskidspår passerar här på vintern så just det där ledkrysset har jag passerat många gånger.

Nu har sommarsäsongen startat i Funäsfjällen och därför rekommenderar jag min sida där jag samlat ihop mina restips.

Kristina Svensson
Juli 2023: Ullar på myrarna vid Hållan
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.