Bokomslag Mina krönikor i Mölndals-Posten (e-bok)Goda nyheter för alla som är nyfikna på de krönikor jag skriver i Mölndals-Posten men inte har tillgång till tidningen. Nu finns elva krönikor samlade i en e-bok.

Boken kan köpas hos Dito (29 kr), Bokon (24 kr) eller från Publit (25 kr). Klicka på bilden för att komma direkt till bokens sida på Bokus. Jag hoppas få ut den till biblioteken under januari. För att läsa den behöver du en e-boksläsare på din dator, läsplatta eller mobil.

Under 2012 har jag bland annat skrivit om hur jag vill att ett café ska se ut, bygget på Vänortsgatan, sociala medier, effekterna av apoteksmonopolets avskaffande, julstress, cykelbanor och e-böcker.

Mina krönikor i Mölndals-Posten är min allra första e-bok och jag har gjort allt själv. Återkommer i ett annat inlägg med information om hur jag gjorde och vad jag lärde mig. Bakgrundsbilden på bokomslaget är ett foto av en krönika i Mölndals-Posten. Min bilbyline är fotad av Kristina Lindahl.

Kristina Svensson
Ny bok: Mina krönikor i Mölndals-Posten finns nu som e-bok
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.