I morse levererade jag min allra första krönika till Mölndals-Posten. Kraven på en krönika är att den har Mölndals-anknytning, är aktuell och att den uttrycker en personlig åsikt. Det finns ett aktuellt Mölndals-projekt som jag har åsikter om, ni som följer mig i sociala medier har inte undgått vilket: bygget på Vänortsgatan.

Jag har skrivit spaltkilometer om detta bygge på twitter, facebook och min blogg. Det är de sistnämnda texterna som fått chefredaktör Karin Henriksson att rekrytera mig så ämnet för min första krönika var givet :-).

Jag var ganska snäll i min allra första krönika, kanske alltför snäll (mesig). Läs Mölndals-Posten nu på onsdag och avgör själv!

(Vill du jämföra med blogginläggen finns de här.)

Kristina Svensson
Ny som krönikör i Mölndals-Posten
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Ny som krönikör i Mölndals-Posten

 • 17 januari 2012 kl. 08:37
  Permalänk

  Härligt när engagemang leder till uppdrag.Ett tag sedan jag haft möjlighet att vara inne på din sajt. Hittar flera intressanta inlägg bland andra om egenutgivning och Linkedin. Tack Kristina för att du delar med dig av dina kunskaper. Varma hälsningar

  Svar
 • 17 januari 2012 kl. 09:31
  Permalänk

  Stort tack Elisabeth! Det värmer att du tar dig tid att titta in emellanåt, vet ju att du är rätt aktiv själv (och jag hinner heller inte in hos dig så ofta som jag vill). Ja jag tycker det ska bli riktigt spännande med Mölndals-posten. Särskilt kul att jag presenteras med en artikel i samband med min första krönika. Roligt också att du uppskattade mina andra inlägg, jag försöker dela med mig av det jag kan! Varma hälsningar Kristina

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.