Dahlior är fantastiska; färgstarka och fenomenalt iögonfallande. De fastnar därför gärna på minneskortet. Den här har jag fångat på Rosenlunds rosarium i Jönköping. Det är ett ställe jag besökt flera gånger för att prova deras café. Det tog några gånger innan caféets öppettider och mina passagetider korrelerade med varandra, men till slut lyckades jag bekräfta att caféet var precis så trevligt som jag hade fått berättat för mig. Rosariet ingår därför i ett av mina pågående bokprojekt med arbetsnamnet Trevliga utflykter mellan Göteborg och Stockholm.

Jag vet, jag har rätt många bokprojekt på gång samtidigt men så länge jag håller ordning på bilder och research samt avslutar något projekt någon gång emellanåt så får det vara så. Omväxling förnöjer och det är skönt att ha olika projekt att växla mellan.

 

Kristina Svensson
Månadens bild: Dahlia från rosariet i Jönköping
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Månadens bild: Dahlia från rosariet i Jönköping

 • 5 september 2016 kl. 16:06
  Permalänk

  Det finns ju få saker som gör en så lycklig som blommor. Vad roligt med så många bokprojekt, jag tycker att det är svårt nog att ha ett!

  Svar
  • 6 september 2016 kl. 07:14
   Permalänk

   Hej Ulrika,

   Tack för din kommentar, roligt att se dig här och jag önskar dig varmt lycka till med ditt bokprojekt som verkar ha krävt mycket research. Fördelen med att ha två projekt att växla med är att när man är less på det ena kan man pausa med ett annat ett tag. Men man får inte ha alltför många igång för då blir aldrig något klart. Lycka till!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.