För tredje året i rad kommer jag att stå på scen på Bokmässan i Göteborg. Det blir en favorit i repris med konstellationen Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och undertecknad. Förra året gav vi våra bästa tips för egenutgivning, ett seminarium som filmades. I år kommer vi att prata om vanliga misstag som författare gör, och vad de borde göra istället.

Lördag 24 september 2016 kl 11 i F3

10 misstag författare gör – tre skrivproffs berättar.

Författaren Kim M Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och förläggaren Kristina Svensson kåserar om egna och andra författares misstag – och varför alla andra borde fortsätta att göra dem.

Seminariet kommer att vara lördag 24 september 2016 kl 11-11.20 i lokalen F3. Det ligger på andra våningen mellan Fokus och Liseberg. Så här presenteras det på mässans webbsajt.

Till detta seminarium krävs seminariebiljett. Enstaka biljetter är rätt dyra men om du köper ett endagars eller fyradagars kort finns det mycket att lyssna på.

Seminariet kompletteras med bok

Kan du inte delta i seminariet? Lugn, vi har fixat så att du ändå kan ta del av en del av våra tankar. Seminariet kompletteras nämligen med boken 10 misstag författare gör

Misstag kan vara dyra, onödiga, roliga eller en förutsättning för att man ska lära sig.
Under det gemensamma namnet “Tre hattar” delar författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson med sig av sina och andras värsta och bästa grodor för att du ska kunna undvika åtminstone några av misstagen.

Vem av oss blev blåst på ersättningen för sin första bok? Vem tappade underbyxorna på väg till en intervju på bokmässan? Vem är sådan perfektionist att boken aldrig blir klar?

Tillsammans har bokens författare 34 års erfarenhet från bokbranschen.

Sagt om Kim: “Kim är en ambassadör för läslusten, glädjen och för det skrivna ordet.”
Sagt om Kristina: “Kristina är en pärla; erfaren, trevlig och dessutom mycket rolig.”
Sagt om Lennart: “Lennart skriver lättläst, underhållande och initierat om ämnet.”

Begränsad närvaro i år på Bok & Bibliotek

Seminariet på Bok & Bibliotek är mitt enda framträdande i år i denna form. Orsaken till att jag dragit ner på föredrag, kurser och liknande är att jag fokuserat på betalda uppdrag och att skriva på kommande böcker. Jag kommer heller inte att vara på Bokmässan så mycket som jag brukar. I mån av tid tänker jag gå på seminarier i udda ämnen som kan ge mig aha-upplevelser.

Vill du träffas skriv en rad och berätta när du är på plats så ska jag se om vi kan sammanstråla. Vill du köpa ett signerat exemplar av #författarboken så hojta till så tar jag med det. 10 misstag författare gör säljs av Kim M Kimselius i monter B09:20 och Mitt Nice av Historiska Media/Karavan i B07:22.

Hoppas att vi ses!

Kristina Svensson
Inbjudan: seminarium på Bokmässan i Göteborg
Märkt på:                

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

En reaktion på “Inbjudan: seminarium på Bokmässan i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.