Är skrivande (målande, fotande, skulpterande, nålfiltande eller något annat skapande) din stora passion, det som får dig att kliva upp på morgnarna och det du vill ägna hela din vakna tid åt? Drömmer du om att på sikt ägna dig åt detta på heltid, utan irriterande pauser för förvärvsarbete? Då ska du snabbt plocka åt dig ett ex av 10 tips för att leva på din kreativitet.

Det är den andra handboken från den rutinerade trion Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. I den första 10 misstag författare gör delar de med glimten i ögat med sig av egna och andras misstag i författarskapets djungel.

Kreativ livsstil

Många drömmer om ett liv som författare men hur går man från att ha skrivandet som sin hobby till att ha det som yrke och huvudsakliga inkomstkälla? Under det gemensamma namnet ”Tre hattar” delar författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson med sig av sina och andras erfarenheter för en hållbar kreativ livsstil. Du får tips för att vårda din kreativitet, prioritera din tid och höja dina inkomster. Tillsammans har bokens författare 37 års erfarenhet från bokbranschen. Boken riktar sig framförallt till författare men de flesta tipsen fungerar lika bra för andra kreativa yrken som fotografer, hantverkare eller småföretagare rent generellt.

Sagt om boken 

»Proppfull av konkreta tips och framför allt inspiration! Boken fick igång mina tankar och väckte nya idéer.«

Jenny Forsberg på Goodreads

»En ärlig och frejdigt skriven bok som ger perspektiv på drömmen om att skriva och vad det innebär att bli författare.«

Jonas Herrlin, BTJ häfte nr 8/2017

»Konkret och praktiskt och med erfarenhet grundad i författarnas egen vardag och erfarenhet.«

Bloggen Livet med orden

»Författarna lyckas också belysa ämnet inkomst och ekonomi (som är det jag som kreativ person tycker är mest ointressant) så att läsaren vill veta mer.«

Karin Salander

»Lättäst och innehåller många tips även för mig som skrivit flera böcker.«

Sofi Poulsen

Läs smakprov ur boken

På dinbokdrom.se kan du under taggen kreativ livsstil läsa utkast och utdrag ur boken. Boken ges ut av Roslagstext 2017. Den tryckta boken har ISBN-nr 978-91-86485-75-7 och e-boken 978-91-86485-76-4. Direktlänkar till Adlibris respektive Bokus.

I samma serie

10 misstag författare gör

10 misstag författare gör

Med glimten i ögat delar Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson med sig av egna och andras tabbar för att andra författare ska slippa göra onödiga misstag.

Läs mer
10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär

Den solrosgula boken 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär är den tredje handboken för författare och andra kreativa yrkespersoner från Tre hattar – den rutinerade trion Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. Denna gång tar vi oss an ämnet samarbete och på vilket

Läs mer