Populära Mitt Nice är nu inne på tredje versionen. Det är en personlig reseguide till franska Rivierans huvudort Nice samt andra smultronställen längs kusten, som svenskfavoriten Antibes och italienska Ventimiglia. Klassiska sevärdheter blandas med kuriosa och tips på hur du kan upptäcka staden på egen hand.

Författaren Kristina Svensson mitt i Nice med andra tryckningen av reseguiden "Mitt Nice"

Personlig och populär

Bild i nya Mitt Nice.

Ljuset och klimatet har lockat besökare till änglarnas bukt i tusentals år. I modern tid har konstnärer, drottningar, tsarer, filmstjärnor, författare och alldeles vanliga resenärer flockats i Nice, den franska Rivierans huvudort.

Följ med Kristina Svensson och ta del av hennes personliga tips. Här finns allt en besökare kan önska sig: annorlunda badvikar i hamnen, färgsprakande matmarknader med tomater i alla färger, atmosfärrika museer med både traditionell och modern konst, restauranger som har den godaste och kanske billigaste salade niçoise och platsen där en kopp kaffe smakar absolut bäst.

Sagt om boken

»Om du vill ha stenkoll på Rivieran så är Mitt Nice ett guldkorn.« Aftonbladet

»en personlig och kärleksfull tolkning av Nice« BTJ

»Inspirerande och informativt bidrag« Sundsvalls-tidning

Fler röster om Mitt Nice

Karavan reseguider

Mitt Nice ingår i serien Karavan reseguider. Första utgåvan gavs ut 2015. Lätt uppdaterat nytryck 2016 samt en rejält uppdaterad version 2022. Den senaste versionen finns också som e-bok (epub3). I samma serie har jag skrivit Mitt Provence.

Beställ den tryckta boken överallt där böcker säljs, exempelvis från Bokus

Faktaruta 

Författare: Kristina Svensson

Förlag: Karavan 

ISBN (tryckta boken 2022): 9789188709394

ISBN (tryckt bok 2015): 978918723458