Rubriken passar riktigt bra på en kul och annorlunda upplevelse. Tv4 och GT besökte Sternstugan för att spana in förberedelserna inför Vasaloppet (mitt under herrstafetten!). Jag blev intervjuad framlänges och baklänges men de klipp som kom med i tv4 är dels när jag kraftfullt förklarar att saltgurka är vråläckligt (en åsikt som inte delas av alla åkare) samt jag när jag avslöjas med ljuga för åkarna. Klippet finns här.

Kristina Svensson
Jag avslöjas som lögnare i tv4
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.