bokmassan-3319 Gör som jag säger och inte som jag gör. Jag har tipsat alla mina utställarkollegor att det är en usel idé att fylla handväskan med systemkamera, vattenflaska och dator. Det enda resultatet är ond rygg efter fyra dagar för man hinner inte blogga. Men jag bar i alla fall runt på precis den packningen hela första dagen på Bokmässan och jag hann inte ens öppna datorn. Gör istället som @sciencekarin – hon tog med sig en resväska för att kunna handla böcker. Klokt!

Karin är en av de som bar hem ett exemplar av Förverkliga din bokdröm som hade officiell första försäljningsdag igår. Det var också flera som kom och sa att de sett oss på teve och ville köpa boken. Superkul!

bokmassan-3358 Det finns massor att säga efter första dagen men det är ju en dag två och jag måste strax rusa iväg igen. Jag måste dock bara berätta om en liten detalj. Många tryckerier är på plats på mässan, inklusive ”vårat” det vill säga ScandBook. De har med sig en bokhylla med böcker de har tryckt och det fanns många kända titlar där. Men när jag gick förbi så var just vår bok en av de böcker de hade lyft fram som exempel. Hur stolt som helst!

Vår bok används som exempelbok av tryckeriet = stolt
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.