Mölndal står i fokus den här månaden. Jag har för mig att vattnet som de höstiga löven speglar sig i på bilden är Rådasjön. Ett stenkast därifrån, vid Stensjön, har jag mitt nya “kontor“. Det vill säga det är där jag brukar parkera bilen och sitta med datorn på dagarna medan Skanska regererar på Vänortsgatan. Ett Skanska som varken anser sig ha några skyldigheter eller inser att det skulle vara affärsmässigt smart att kompensera de som drabbas av deras verksamhet.

Nog om detta, jag har snart fått ihop material till en hel bok om det där företaget. Betydligt roligare nämna att den gångna månaden var det äntligen release för Förverkliga din bokdröm. Boken säljs också av den trevliga tidningen Skriva – jippi! Jag ska alldeles strax skriva de sista rapporterna från Bokmässan och sedan sammanfatta denna i ett inlägg. Jag ligger som synes lite grann efter. Månadens bild brukar ju komma ut den första varje månad men kontoret i bilen har sina sidor ur effektivitetssynpunkt. Men nu är det helg så nu djäklar ska här jobbas!

Kristina Svensson
Månadens bild oktober 2012
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Månadens bild oktober 2012

 • 23 oktober 2012 kl. 13:14
  Permalänk

  Jättefin bild!

  Nu ska jag ta mig en titt på “Jakten på den perfekta puben”. Wales är ju så litet, men ändå finns där hur många pubar som helst. :)

  MVH

  Jenny

  Svar
  • 6 november 2012 kl. 14:33
   Permalänk

   Det har du helt rätt i! Mina favoriter är landsortspubar som hämtade ur någon brittisk teveserie med sprakande brasa och sköna fåtöljer.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.