Jag tänkte det var dags att berätta om mitt senaste bokprojekt (som jag jobbar på parallellt med Strövtåg runt Antibes), en bok om att ge ut sin bok själv med arbetsnamnet Förverkliga din bokdröm! Det roligaste med det här bokprojektet är att vi är två som jobbar ihop. Jag skriver boken ihop med Joanna Björkqvist som är journalist och min kollega i Egenutgivarna. Det är via föreningen vi har lärt känna varandra och sett behovet av en inspirationsbok.  I boken delar vi med oss av våra och flera av våra föreningskollegors erfarenheter. Joanna är i full gång med att intervjua dessa medan jag redigerar och skriver sammanhållande texter.

Boken kommer vara lite grann som mitt föredrag om bokutgivning, fokus ligger på olika anledningar till att skriva en bok och hur man kan ge ut den beroende på bokens målgrupp och författarens ekonomi. Målet är att Förverkliga din bokdröm ska vara klar till bokmässan och än så länge så ligger vi i fas med vår projektplan.

Ny bok: Förverkliga din bokdröm!
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.

7 reaktion på “Ny bok: Förverkliga din bokdröm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.