Jag log en smula när jag vände blad i kalendern för att se vad jag lagt som månadens bild i september. Vad låg där om inte Brahehus? Ruinen jag fotat så många gånger när jag kört mellan Stockholm och Göteborg. Jag har så många bilder därifrån att det blev ett collage i Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm.

Just den här bilden är en höstbild tagen förra året. Min senaste bild från Brahehus är tagen häromdagen. Då åkte jag förbi och försökte ta bilder med ruinen och min fina bok. Jag vill ha en bild som jag kan lägga text på för att göra reklam för boken. De som läst den har verkligen höjt den till skyarna, men det är lite få personer än så länge. För att se fler bilder från Brahehus och läsa om ruinen, titta in på bloggen.

Kristina Svensson
Latest posts by Kristina Svensson (see all)
Månadens bild september 2019: Brahe hus med höstfärger
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.