Jag log en smula när jag vände blad i kalendern för att se vad jag lagt som månadens bild i september. Vad låg där om inte Brahehus? Ruinen jag fotat så många gånger när jag kört mellan Stockholm och Göteborg. Jag har så många bilder därifrån att det blev ett collage i Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm.

Just den här bilden är en höstbild tagen förra året. Min senaste bild från Brahehus är tagen häromdagen. Då åkte jag förbi och försökte ta bilder med ruinen och min fina bok. Jag vill ha en bild som jag kan lägga text på för att göra reklam för boken. De som läst den har verkligen höjt den till skyarna, men det är lite få personer än så länge. För att se fler bilder från Brahehus och läsa om ruinen, titta in på bloggen.

Kristina Svensson
Månadens bild september 2019: Brahe hus med höstfärger
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.