Rimfrostiga blommor hör till mina favoritmotiv. Förra årets novemberbild var en gul ringblomma som överraskats av frosten och i år har jag laddat med rosen Felicia. Bilden är från förra året, i år har jag inte sett någon lika fin rimfrost så till nästa års kalender får jag hitta på något annat.

Detta påminner mig om att det börjar bli hög tid att ta och beställa 2014 års kalender. Min plan förra året var att nästa kalender skulle jag göra helfransk, trycka i många exemplar och använda som present till de som köper flera exemplar av Strövtåg runt Antibes. Bra plan – kruxet är bara att boken inte är klar…

Jag jobbar och sliter i alla fall med den så fort jag hinner. Många saker har dock en tendens att komma emellan, bland de roliga är att läsa eller prata om böcker. Det kommer att bli mer sådant under november.

PS! Om du gillar hundbilder kanske du gillar labradorer i vatten?

Kristina Svensson
Månadens bild november 2013
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.