Vem snodde juni? Vart tog midsommar vägen? Hallå?

Det var en total chock när jag i morse insåg att det redan var juli. Större delen av juni försvann och egentligen vet jag vart: surfresa till Norge, sjuk-sjuk-sjuk och sedan World Transplant Games. Men nu är det juli, den stora semestermånaden. Det blir dock ingen semester för mig, jag ska isolera mig i Antibes för att skriva.

Känns lite grann som jag åker åt fel håll, i juli är Sverige som vackrast. Det är då man ska hoppa omkring på solvarma granitklippor, äta nygrillat och lyssna på vågskvalp. Kort sagt segla i Bohuslän.

Bilden är från Väderöarna och huset på långa ben är lotsutkiken. Bilden är tagen på kvällen, i hamnen var det trubadurkväll och jag hoppade omkring på klipporna för att få med hela huset på bilden. Använder samma bild men beskuren stående till visitkort.

Kristina Svensson
Månadens bild – juli 2011
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.