Månadens bild ser alla vad den föreställer, det är en badstege på land i väntan på sommaren. Badstegen är full med havstulpaner, en vass påminnelse om att varje årstid har sina plågor. Stegen är fotad i ganska skarpt vinterljus och jag vet egentligen inte varför, men jag gillar bilden. Fler bilder från samma tillfälle finns här.

Solljuset på bilden känns långt borta just nu, för i år inleds februari med riktigt kass väder. Spöregn och tre plusgrader smälter effektivt bort de sista snöresterna. Vilken tur att jag inte jagar skidmil i år! Då hade jag grinat över dagens väder. Februari brukar gå i träningens och bacillskräckens tecken men det slipper jag i år, då jag ”bara” är funktionär på Vasaloppet.

Kristina Svensson
Månadens bild – februari 2011
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.