februari 2011

Månadens bild ser alla vad den föreställer, det är en badstege på land i väntan på sommaren. Badstegen är full med havstulpaner, en vass påminnelse om att varje årstid har sina plågor. Stegen är fotad i ganska skarpt vinterljus och jag vet egentligen inte varför, men jag gillar bilden. Fler bilder från samma tillfälle finns här.

Solljuset på bilden känns långt borta just nu, för i år inleds februari med riktigt kass väder. Spöregn och tre plusgrader smälter effektivt bort de sista snöresterna. Vilken tur att jag inte jagar skidmil i år! Då hade jag grinat över dagens väder. Februari brukar gå i träningens och bacillskräckens tecken men det slipper jag i år, då jag ”bara” är funktionär på Vasaloppet.

Månadens bild – februari 2011
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.