5-maj-hagby-img_4528

Månadens träd är hämtade i Täby. Ekarna runt Hagby hör till de ställen jag dokumenterat åtskilliga gånger. På den här bilden döljer det sig faktiskt också ett litet rådjur. Men det är nästan hopplöst att urskilja.

Mer än så tänker jag inte skriva om månadens bild, för jag har åtskilligt att skriva om nya böcker. Återkommer till det i separata inlägg!

Månadens bild: ekar i Täby
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.