Hör du till skaran som passat på och förverkligat drömmen om att skriva en bok? Grattis! Att skriva en bok är en fantastisk prestation. Det blir ännu roligare att hålla den i handen så att du kan dela med dig av dina ord. Det är egentligen inte särskilt svårt att ge ut en bok, men har man aldrig gjort det tidigare är det en hel del att tänka på.

Jag sitter på den kunskapen efter en hel hög med egna bokutgivningar på olika sätt. Dessutom har jag lärt ut kunskapen till många personer via böcker och kurser i egenutgivning respektive marknadsföring för författare.

Förra årets stora skrivboom har ökat efterfrågan på information om hur man förvandlar text i datorn till en fysisk bok och därför är det nu hög tid att erbjuda en kurs igen. Denna kurs är online via Zoom så alla kan delta oavsett om man bor på en fjälltopp eller mitt i ett solrosfält. Det är sex kvällar. All information och anmälan finns hos Vuxenskolan. Varmt välkomna!

Så här glad kan man se ut när boken är tryckt. Bilden är från 2018, året då jag gav ut två solrosgula titlar för författare. Året efter blev det två blåa för resenärer.
Kristina Svensson
Distanskurs: Ge ut din egen bok med Kristina Svensson
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.