Jag fick den frågan i torsdags av Maria Björner Brauer. Jag svarade ganska kort att det skulle vara en presentation av mig själv, en förlängning av mitt visitkort. Vet inte om det var speciellt uttömmande men så har jag tänkt mig. Jag har gjort många olika saker och det är svårt att presentera allt i en mening eller på ett litet visitkort. Detta är mitt utökade visitkort, dessutom går det att uppdatera. Så det är mer en webbsida än en blogg.

Sedan får vi se, det kanske blir små korta dagsboksinlägg också. Den här veckan har jag exempelvis slitit med layout på den här, och på min boksajt. Och så har jag varit på Sahlgrenska Science Parks Park Annual och minglat.

Vad ska du med den sidan till?
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.