Kristina H Svensson


Skribent, kommunikatör och inspiratör som gillar att berätta, förbättra och motivera. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Bor i Mölndal men syns ofta i Täby och Antibes.

Du har kommit till min officiella webbsajt där jag samlar länkar till alla medier jag finns i. Jag gillar samtal, kontakta mig gärna.

Vill du ha ett mejl när nästa bok är klar (eller annat väsentligt händer)?

Min kommande bok Strövtåg runt Antibes ska bli en snygg presentbok om franska Rivieran.
Förverkliga din bokdröm - en handbok för dig som vill ge ut på eget förlag har jag skrivit ihop med Joanna Björkqvist.
Min debutbok Jakten på den perfekta puben - en humoritisk reseberättelse från Wales full med udda fakta.

Vad ska du med den sidan till?

Jag fick den frågan i torsdags av Maria Björner Brauer. Jag svarade ganska kort att det skulle vara en presentation av mig själv, en förlängning av mitt visitkort. Vet inte om det var speciellt uttömmande men så har jag tänkt mig. Jag har gjort många olika saker och det är svårt att presentera allt i en mening eller på ett litet visitkort. Detta är mitt utökade visitkort, dessutom går det att uppdatera. Så det är mer en webbsida än en blogg.

Sedan får vi se, det kanske blir små korta dagsboksinlägg också. Den här veckan har jag exempelvis slitit med layout på den här, och på min boksajt. Och så har jag varit på Sahlgrenska Science Parks Park Annual och minglat.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>