Jag fick den frågan i torsdags av Maria Björner Brauer. Jag svarade ganska kort att det skulle vara en presentation av mig själv, en förlängning av mitt visitkort. Vet inte om det var speciellt uttömmande men så har jag tänkt mig. Jag har gjort många olika saker och det är svårt att presentera allt i en mening eller på ett litet visitkort. Detta är mitt utökade visitkort, dessutom går det att uppdatera. Så det är mer en webbsida än en blogg.

Sedan får vi se, det kanske blir små korta dagsboksinlägg också. Den här veckan har jag exempelvis slitit med layout på den här, och på min boksajt. Och så har jag varit på Sahlgrenska Science Parks Park Annual och minglat.

Kristina Svensson
Vad ska du med den sidan till?
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.