Idag publicerades en artikel jag skrivit på sajten utsidan.se. Den ligger överst på deras förstasida (i ett par dagar tills nästa artikel puttar ner den). Ni läser den här.

Utsidan.se, för de som inte råkar känna till den, är en sajt för inbitna friluftsnördar, eller folk som önskar att de vore det. Jag blev medlem 2002, var aktiv i några av forumen fram till 2004, då jag tappade bort lösenordet. Det är nu återfunnet (eller snarare nyskapat) och jag har återupptagit bekantskapen.

Min artikel handlar om en vandring till Helags och målgruppen är andra, eller kanske potentiella, vandrare. Jag blandar funderingar om lämplig utrustning, tips om matställen och information om stigens beskaffenhet med vackra bilder.

Utsidan betalar inget för artiklar mer än ära och berömmelse. Men visst är det roligt att bli läst. Nu hoppas jag på många positiva kommentarer.

Kristina Svensson
Artikel publicerad på utsidan.se
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.