Tidningen Skriva nr 5 Har ni sett vilket stort och snyggt uppslag Egenutgivarna fått i senaste numret av tidningen Skriva? Den proffsiga bilden som Johan Gustavsson tagit av oss initiativtagare gör sig verkligen bra i tryck. Artikeln är skriven av frilansjournalisten Elin Persson som både är trevlig att prata med och skriver lättsamma artiklar.

Förutom det snygga porträttet och själva huvudartikeln där jag är intervjuad i min egenskap av ordförande i föreningen svarar jag på tre frågor om att ge ut böcker själv i en av de turkosa rutorna. Den andra bilden är ett utdrag ur föreningens katalog med kommande böcker (händelsevis just det uppslag där Strövtåg runt Antibes är med).

I en av rutorna lyfter de fram föreningens webbsajt och tipsar om inlägget 5 skäl till att ge ut Din bok själv –  kul då just det inlägget i en omarbetad form är med i min och Joanna Björkqvist kommande bok Förverkliga din bokdröm.

Uppslag i Skriva nr 5
Snyggt uppslag i Tidningen Skriva
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.