Har ni sett vilket stort och snyggt uppslag Egenutgivarna fått i senaste numret av tidningen Skriva? Den proffsiga bilden som Johan Gustavsson tagit av oss initiativtagare gör sig verkligen bra i tryck. Artikeln är skriven av frilansjournalisten Elin Persson som både är trevlig att prata med och skriver lättsamma artiklar.

Förutom det snygga porträttet och själva huvudartikeln där jag är intervjuad i min egenskap av ordförande i föreningen svarar jag på tre frågor om att ge ut böcker själv i en av de turkosa rutorna. Den andra bilden är ett utdrag ur föreningens katalog med kommande böcker (händelsevis just det uppslag där Strövtåg runt Antibes är med).

I en av rutorna lyfter de fram föreningens webbsajt och tipsar om inlägget 5 skäl till att ge ut Din bok själv –  kul då just det inlägget i en omarbetad form är med i min och Joanna Björkqvist kommande bok Förverkliga din bokdröm.

Kristina Svensson
Snyggt uppslag i Tidningen Skriva

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.