I år får mina böcker klara sig själva på Bokmässan för jag är i Frankrike. Jag har missat några trevliga mingel och oräkneliga intressanta samtal med kollegor. Några kanske tycker att jag blivit en eremit som försvunnit men om man ser författande som ett långsiktigt yrke får man prioritera annat ibland. Som att skriva böcker. Så här i Bokmässans halvtid kan jag rapportera begränsad framgång med det jag angett som skäl till att välja Frankrike: för att skriva på Strövtåg runt Antibes.

Istället har jag ägnat många dagar åt att förbereda nästa veckas vandring (antagligen på tok för mycket i förhållande till vad jag får ut av det). Men en del av dessa förberedelser har ägt rum med stavar i hand på berg och kan därför räknas som träning och inspiration. (Jag har sett fantastiska vyer). Igår la jag nio timmar åt till Medtech4Health (bra för plånboken) och i torsdags umgicks jag med kusiner och andra släktingar större delen av dagen. Det var riktigt trevligt och involverade allt från champagne till långt bad i kristallklart vatten som såg manetfritt ut (men tji, det var det inte), Avkoppling behövs också.

Mina böcker klarar sig så här fint på egen hand på bokmässan! Kim M Kimselius och Lennart Guldbrandsson säljer signerade exemplar av vår gemensamma bok så det står härliga till. Styr mot monter B09:20 om du ännu inte lagt vantarna på 10 tips för att leva på din kreativitet. Jag signerade en hög i maj när jag hälsade på hemma hos Kim.

Och i B07:22 kan alla som är resesugna köpa två guideböcker för 300 kronor. Förutom mina två Mitt Nice och Mitt Provence finns det en hel hög med andra resmål skrivna av trevliga och duktiga resejournalister. Tack Ingegerd Svensson för bilderna från mässan. Nu ska jag återvända till mitt pysslande. Har bland annat ägnat mig åt en del ostprovning.

Kristina Svensson
Mina böcker är på Bokmässan på egen hand
Märkt på:

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Mina böcker är på Bokmässan på egen hand

 • 30 september 2017 kl. 09:34
  Permalänk

  Jag läste nyligen “10 tips för att leva på din kreativitet” och uppskattade den mycket. Nu läser jag “10 misstag författare gör”. Finns mycket matnyttigt även där. Tack!

  Svar
  • 30 september 2017 kl. 18:48
   Permalänk

   Hej Helena,

   Vad roligt att du hittat hit och att du uppskattar vår bok. Hoppas att du fortsätter följa oss, vi planerar fler böcker!
   Hälsar Kristina

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.