sommarblommor

Det är inte så ofta jag ser blåklint i åkrar nuförtiden. Det är nog något som bönderna är tacksamma för, men blåklinten påminner mig om min barndoms midsomrar så därför blev jag glad när jag råkade över den här åkern. Det var under en av mina vandringar längs Roslagsleden förra året. Blandningen av blommor är nästan som en bukett.

Jag har inte varit lika flitig med vandringarna i år men hoppas att bättra på detta nu under juli. Håll utkik på Instagram efter vackra vyer.

Månadens bild: Sommarblommor
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:         

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.