Det är inte så ofta jag ser blåklint i åkrar nuförtiden. Det är nog något som bönderna är tacksamma för, men blåklinten påminner mig om min barndoms midsomrar så därför blev jag glad när jag råkade över den här åkern. Det var under en av mina vandringar längs Roslagsleden förra året. Blandningen av blommor är nästan som en bukett.

Jag har inte varit lika flitig med vandringarna i år men hoppas att bättra på detta nu under juli. Håll utkik på Instagram efter vackra vyer.

Kristina Svensson
Månadens bild: Sommarblommor
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.