Kon-tiki och Fram, det är barndomsminnen för mig. Som barn var jag i Oslo några gånger och jag minns att det gjorde intryck att besöka fartygen i respektive museum. Jag tyckte att det verkade läskigt att segla över stora hav på en liten flotte.

Månadens bild är tagen precis utanför dessa museer. De hade hunnit stänga innan vi kom dit men utsikten var i gengäld fantastisk med solnedgång över fjorden. Bilden är från förra hösten när jag var på en dagsutflykt till Oslo med en kompis. Vi hann inte allt men vi hann med att besöka andra imponerande skepp i Vikingaskeppsmuseet. Besöket gav mersmak men ännu har jag inte kommit tillbaka. Det har varit många andra resor under det senaste året och fler är på gång.

Kristina Svensson
Månadens bild: Kväll i Oslo
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.