Månadens tema är frost som i frostiga blad, frostiga relationer och infrysta intäkter. Den här hösten har innehållit en hel del intressanta arbetsuppgifter och roliga evenemang, men när detta skrivs överskuggas allt detta av en stor besvikelse. Jag har inte samtliga detaljer ännu, men det verkar som om jag litat på helt fel person, Nina Larsdotter vars företag Litet Larsdotter AB 556921-5252 försattes i konkurs häromdagen. Jag återkommer med mer info när jag har dem men i dagsläget ser det ut som om mina intäkter från #författarboken har helt fryst inne.

Kristina Svensson
Månadens bild: Frostiga blåbärsblad
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Månadens bild: Frostiga blåbärsblad

 • 3 december 2016 kl. 11:26
  Permalänk

  Men hu då! ?
  Lider med dig. Inga varningstecken?

  Hoppas verkligen att resten av december ger dig bättre och skönare erfarenheter.
  Kram!

  Svar
  • 3 december 2016 kl. 16:43
   Permalänk

   Tack Anna!
   I efterhand är det klart att jag inser att varningsklockorna blinkade i illrött men möjligen är det jag som är efterklok. Håller på med ett inlägg med mina lärdomar och tips till andra författare. Kram

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.