Oktober smög sig på utan att jag egentligen märkte hur. Bokmässan slukade stora delar av september och vips var månaden slut. Lite synd, september är en av mina favoriter. Jag gillar svensk höst när det är krispigt väder men i år ska jag tillbringa större delen av oktober i Antibes. Ta de sista bilderna till boken och avsluta den (är det tänk i alla fall). Önska mig lycka till!

Bilden är från Sandsjöbacka en härlig höstdag förra året. Trots det vackra vädret var vi nästan ensamma på vandringsleden. Det fanns dock en anledning till att de flesta höll sig därifrån, och att de få som var där hade högskaftade gummistövlar på fötterna…

Kristina Svensson
Månadens bild – oktober 2011
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

10 reaktion på “Månadens bild – oktober 2011

  • 11 oktober 2011 kl. 21:20
   Permalänk

   Tack Desirée!

   Svar
 • 9 oktober 2011 kl. 20:23
  Permalänk

  Jag var en sväng på Amundön idag. Och var väldigt glad över mina stövlar.

  Lite avundsjuk på att du befinner dig i Antibes!

  Svar
  • 17 oktober 2011 kl. 15:38
   Permalänk

   Amundön är aldrig fel oavsett säsong. Tyvärr är jag på väg hem från Antibes nu :-(

   Svar
  • 17 oktober 2011 kl. 15:37
   Permalänk

   Stort tack Anitha!

   Svar
 • 17 oktober 2011 kl. 15:15
  Permalänk

  Hej Kristina,

  Très belle image ! ….som vanligt :-)

  A bientôt
  Grégoire

  Svar
  • 17 oktober 2011 kl. 15:36
   Permalänk

   Merci beaucoup Grégoire!

   Hoppas du trivs “hemma” i Frankrike. Vi saknar dig i Sverige.

   Svar
 • 17 oktober 2011 kl. 15:43
  Permalänk

  Precis som du älskar jag oktober månad. En härlig månad att fotografera naturen i. Hoppas du har det bra i Frankrike. Själv är jag något av en frankofil. Läser gärna romaner på franska och går igång på språket. Så lite avundsjuk på dig är jag nog, men hoppas så klart att du har det bra.
  Au révoir:)

  Svar
  • 17 oktober 2011 kl. 18:51
   Permalänk

   Å vad jag blir avis! Jag kan bokstavera mig igenom en tidningsartikel om jag är riktigt nyfiken på innehållet men absolut inte läsa böcker (en gång i tiden tog jag mig igenom barnböcker men det är länge sedan). Frankrike är härlig så här års. Visst har hösten kommit hit också men solen värmer fint mitt på dagen. Det blir en och annan bild :-).
   Au révoir!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.