november 2010

Det går milt sagt lite knackigt för mig med den här webbsidan, men då influensan har däckat mig och effektivt satt stopp både för både skidåkning och adventspysslande har jag roat mig med att fundera på designen. Har lagt till en ny sida, inspiration, där jag publicerar månadens bild. Min tanke är att lägga ut en ny bild den 1 varje månad.

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm och Rivieran inom räckhåll med Maria Unde Westerberg. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.
Kristina Svensson
Månadens bild – november 2010
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.