november 2010

Det går milt sagt lite knackigt för mig med den här webbsidan, men då influensan har däckat mig och effektivt satt stopp både för både skidåkning och adventspysslande har jag roat mig med att fundera på designen. Har lagt till en ny sida, inspiration, där jag publicerar månadens bild. Min tanke är att lägga ut en ny bild den 1 varje månad.

Månadens bild – november 2010
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.