Det går milt sagt lite knackigt för mig med den här webbsidan, men då influensan har däckat mig och effektivt satt stopp både för både skidåkning och adventspysslande har jag roat mig med att fundera på designen. Har lagt till en ny sida, inspiration, där jag publicerar månadens bild. Min tanke är att lägga ut en ny bild den 1 varje månad.

Uppdatering december 2020: Nu har jag hållit på med månadens bild i tio år och Jul på Liseberg har varit med flera gånger, exempelvis december 2013 och december 2019

Kristina Svensson
Månadens bild – november 2010
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.