december 2010

Inte ens en månad lyckades jag lägga ut månadens bild punktligt den 1 december :-) Jag skyller på att en massa annat hänt just den 1 december i år och lovar bättring! December är en intensiv månad, spelar ingen roll hur mycket man planerat att i år ska jag minsann baka pepparkakorna i god, så blir det enda hektiskt på slutet. Men det är en del av charmen med december tycker jag. Själv ska jag strax åka på årets första julmarknad.

Månadens bild – december 2010
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.