Inte ens en månad lyckades jag lägga ut månadens bild punktligt den 1 december :-) Jag skyller på att en massa annat hänt just den 1 december i år och lovar bättring! December är en intensiv månad, spelar ingen roll hur mycket man planerat att i år ska jag minsann baka pepparkakorna i god, så blir det enda hektiskt på slutet. Men det är en del av charmen med december tycker jag. Själv ska jag strax åka på årets första julmarknad.

Kristina Svensson
Månadens bild – december 2010
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.