3-mars-webb-_mg_2900

Årets tema för fotokalendern är som bekant träd. Det är något jag haft med även tidigare år (vilket gjorde att flera av mina favoritträdbilder visst redan var använda). Kanske är det för att jag valt detta tema för året som jag verkligen har snöat in på träd och fyllt mitt Instagram med nytagna trädbilder under vintern?

För skojs skull tog jag med den här bilden i fotokalendern. Huset är täckt av träpanel och i fönstret kan man ana en fjällbjörk. Lite vitsigt tyckte jag.

Dessutom gillar jag den här bilden skarpt och den bryter av mot januari och februaris bilder som var träd med rimfrost respektive snö. Jag tror fler gillar bilden för den var faktiskt i topp bland de mest gillade bilderna på Instagram förra året.

Önskar alla läsare en fin månad! Som ni märker har jag försökt återgå till regelbundna inlägg på den här sajten efter att den fått stå tillbaka ett tag.

Kristina Svensson
Månadens bild mars 2019: solnedgång i fönster
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.