Äntligen får jag vända blad till november och titta på morgonsolen som strilar genom en ekdunge. Just den eken som är i förgrunden tillhör mina favoritmotiv. Jag har fotat den ett otal gånger vid olika årstider. En av fotona från just denna morgon är min hittills mest framgångsrika bild. Den har jag sålt flera exemplar av till olika vänner som vill ha den som förstoring på väggen.

Jag saknar verkligen att vara ute med kameran i hand och vet inte riktigt hur jag ska få ihop nästa års fotokalender. Men jag har ju förstås ett ganska rejält arkiv från tidigare år att plocka från.

Kristina Svensson
Månadens bild: Mäktig ek, soluppgång och morgondimma
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.