Täby, Stockholms län

Äntligen får jag vända blad till november och titta på morgonsolen som strilar genom en ekdunge. Just den eken som är i förgrunden tillhör mina favoritmotiv. Jag har fotat den ett otal gånger vid olika årstider. En av fotona från just denna morgon är min hittills mest framgångsrika bild. Den har jag sålt flera exemplar av till olika vänner som vill ha den som förstoring på väggen.

Jag saknar verkligen att vara ute med kameran i hand och vet inte riktigt hur jag ska få ihop nästa års fotokalender. Men jag har ju förstås ett ganska rejält arkiv från tidigare år att plocka från.

Månadens bild: Mäktig ek, soluppgång och morgondimma
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:             

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.