Oktober är något av en favoritmånad. Det kan fortfarande vara fina krispiga dagar med löv som skiftar i gult och rött men det finns också chans på fotovänlig dimma. Det är en tid som gjord för långa promenader i skog och mark. Vi får väl se hur det blir det här året eftersom jag förlorat min bästa fyrbenta vandringskompis. Dessutom kommer jag att ha rätt mycket att göra.

Årets oktoberbild kommer i alla fall från Trädgårdsföreningen i Göteborg, en oas för alla Göteborgare. Träd är något jag ofta fotar, särskilt med mobilen. Ett tag körde jag mycket med taggen #dagensträd på Instagram. Har ledsnat lite på Instagram sedan de gjorde om sina algoritmer och visar bilderna huller om buller istället för kronologiskt. Dessutom tycker jag att det blir mer och mer reklam. Jag försöker därför att återvända till min egen blogg. Trots alla teknikproblem jag har haft och fortfarande stångas med och att en massa saker skulle behöva fixas när jag “får tid” så kan jag i alla fall själv styra den.

Kristina Svensson
Månadens bild: Kastanj i Trädgårdsföreningen
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.