Vips har det blivit juni och jag bryter av med lite rinnande vatten mellan alla rosa blommor. Bilden är från mitt norska äventyr häromåret. Just nu är det mycket vatten i mina bilder fast i en annan form. Det är regatta med stora vackra segelbåtar i Antibes. Ett litet litet urval av bilderna hamnar på tomatsallad med etiketten Volies d’Antibes.

Blivit Instagramfrälst

Tidigare kunde jag inte förstå Instagrams enorma popularitet men i och med att jag skaffade en ny mobil ville jag ändå prova. Och jag har snabbt blivit en varm anhängare. Jag förstår fortfarande inte riktigt vitsen med (att förstöra bilderna med) en massa retro-filter men jag gillar enkelheten. Ett par knapptryck så har jag lagt upp en kvadratisk bild på min fotokarta (oftast i alla fall, ibland krånglar appen och vägrar ta med plats). Med nyhetens behag är jag rädd att jag eventuellt överanvänder det en smula och bombar världen med nytagna bilder.

Finns du också på Instagram? Följ mig så följer jag dig tillbaka.

Maj var intensiv

Maj var intensiv på många sätt. Jag stod fadder vid dopet av en brorsdotter och hann med både skidåkning i fjällen och ett par veckor intensivt skrivande i Antibes. Det går inte vara på två ställen samtidigt så därför missade jag tyvärr den stora avslutningen på #blogg100. En snygg sammanställning av alla mina inlägg blev det i alla fall.

På förekommen anledning har jag också kompletterat mitt CV med ett på utrikiska. Förverkliga din bokdröm har fått en del riktigt bra recensioner och min artikel Boken som varumärkesbyggare publicerades i nr 1/2013 av tidningen Marknadscheferna.

Kristina Svensson
Månadens bild juni 2013
Märkt på:                

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.