Då var det januari igen och dags för en isande kall vinterbild. Det här är Mölarps kvarn strax söder om Fristad i Västergötland. Ett naturreservat väl värt ett besök. Jag skulle gärna åka dit och vandra någon gång när det är aningen mindre kallt och glashalt på stigarna än vid mitt hittills enda besök. Bilden är tagen när jag var på väg för att hälsa på min goda vän Vimle-Anna och hennes glada grisar. Anna har skrivit en summering av 2012 där mitt besök är omnämnt.

Jag har läst ganska många summeringar av 2012 den senaste veckan och haft utbyte av allihop oavsett om de handlat om jobb, hälsa eller lästa böcker. Har därför klurat länge och väl på att skriva en egen men har svårt att göra det med den öppenhet och optimistiska ton jag brukar ha i mina texter. Jag nöjer mig med att skriva att jag aldrig någonsin har jobbat så hårt om under 2012 och aldrig blivit så besviken. Men nu är det nytt år och nya möjligheter!

Kristina Svensson
Månadens bild januari 2013
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

6 reaktion på “Månadens bild januari 2013

 • 2 januari 2013 kl. 20:39
  Permalänk

  Gott nytt vännen, du ska se att 2013 blir ett fint år. Självklart ska du komma hit igen, nästa gång fööjer jag gärna med dig på en promenad vid Mölarps kvarn,

  Svar
  • 2 januari 2013 kl. 20:45
   Permalänk

   Det tycker jag låter som en utmärkt plan. Vill gärna vandra där en sväng. Och träffa dig och grisarna igen såklart.

   Svar
 • 15 januari 2013 kl. 19:12
  Permalänk

  Djupt imponerad av ditt fantastiska arbete under 2012.
  Du har all anledning att vara stolt. Ser fram emot att nätverka med dig också under 2013.
  Önskar dig en fin start på nya året.

  Svar
  • 16 januari 2013 kl. 10:20
   Permalänk

   Tack Elisabeth. Dina ord värmer alltid. Jag ser också fram emot att nätverka med dig under 2013, mycket imponerad av ditt arbete med Punctum Saliens.

   Svar
 • 25 januari 2013 kl. 09:54
  Permalänk

  låter helt klart som 2012 inte alls var ditt år. Då hoppas jag 2013 blir det :)

  Svar
  • 26 januari 2013 kl. 11:14
   Permalänk

   Tack så mycket! Jag hoppas också på 2013. Förra året hade en del toppar men för många dalar också.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.