Det börjar närma sig upplopp i år 2019. Näst sista månaden är här vilket betyder att jag behöver börja klura på ett tema till nästa år. Jag har fotat extremt mycket i år, båda kamerahusen har gått varma men det har mer varit foton till specifika projekt än foton som passar i en kalender. Jag får fundera på den bollen ett tag.

Tills dess ska jag presentera månadens bild. Den är tagen från Bohusleden vid Norra Långevattnet i Mölndal. Det är ett ställe där jag varit några gånger och kanske kommer att komma oftare till, nu när jag bestämt mig för att vistas lite mer hemma.

Kristina Svensson
Månadens bild: dimmiga tallar i Mölndal
Märkt på:    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.