Det börjar närma sig upplopp i år 2019. Näst sista månaden är här vilket betyder att jag behöver börja klura på ett tema till nästa år. Jag har fotat extremt mycket i år, båda kamerahusen har gått varma men det har mer varit foton till specifika projekt än foton som passar i en kalender. Jag får fundera på den bollen ett tag.

Tills dess ska jag presentera månadens bild. Den är tagen från Bohusleden vid Norra Långevattnet i Mölndal. Det är ett ställe där jag varit några gånger och kanske kommer att komma oftare till, nu när jag bestämt mig för att vistas lite mer hemma. Fler foton från Mölndal (dock inte tagna av mig) finns i boken Hundra nedslag i Mölndal.

Kristina Svensson
Månadens bild: dimmiga tallar i Mölndal
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.