Ha! Det blev minsann inget julbelysning eller julmarknad i år vilket jag befarade förra året utan det blev en julblomma. Variation minsann. Nästa år bjuder också på omväxling med en helfransk kalender.

Att köpa amaryllis-lökar är den enda form av lotteri som jag gillar. Man läser på lapparna om vilken färg de ska ha, planterar dem och sedan väntar man för att se hur många stänglar det ska bli och om färgen stämmer. Åtminstone gjorde jag det på den tiden jag hade ett hem jag kunde kalla hem, det vill säga innan det fula stora byggbolaget på S gjorde entré i mitt liv.

I år räknar jag ner dagarna i december extra ivrigt. Det finns mycket med 2015 som jag ser fram emot. Önskar er alla en trevlig december.

Kristina Svensson
Månadens bild december 2014
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.