Den är här! December, julmånaden. Snön och den efterlängtade recensionen från BTJ av Förverkliga din bokdröm. Det firar jag med en av mina bästa julbilder (julpyntsbilder? julbelysningsbilder?). Den är från London och det är fantastiskt att den är såpass bra för den är tagen på den tiden jag inte hade en aning om manuella inställningar utan mest körde med auto. Får se om jag kan toppa det med bilder av fransk julskyltning i år. I Antibes tändes julbelysningen första advent i år, ett par veckor tidigare än för två år sedan. Nu är inte julbelysningen i Antibes så där vidare värst vidare snygg om du frågar mig men den är desto läckrare i Nice. Rapport kommer i bloggen!

Det blir alltså fransk jul för mig i år. Massor av champagne men inte fullt så mycket skaldjur. Jag ser fram emot att plocka fram manuset till Strövtåg runt Antibes och förhoppningsvis göra underverk med det under julhelgen. Så fort jag lämnar Antibes så hamnar det alltid i malpåse, hur fina intentioner och ambitioner jag än har. Det är alltid något som kommer emellan. Den senaste månaden har många saker kommit emellan. Till det roligare hör mina utforskningar av spåren av Täbys vikingatida förflutna.

Kristina Svensson
Månadens bild december 2012
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.