Varje år när jag ska sätta ihop en fotokalender och kommer till december får jag lust på en julljusbild. Varje år tänker jag att inte kan jag ha det i år igen men samtidigt ska kalendrarna inte ligga bredvid varandra utan det är ju tolv månader mellan varje julljusbild. Så troligen blir det en även nästa år. Däremot har jag inte bestämt vilken det blir ännu.

Årets decemberbild kommer från Jul på Liseberg. Tycker att de gör så fint med alla ljusen. Är inte riktigt lika imponerad av utbudet av hantverkare men det finns ju inget krav på att handla fler jultomtar om man inte vill.

Jag har ännu inte varit på någon julmarknad i år vilket är lite synd för det är ett bra sätt att komma i julstämning. Om jag behöver påminnas om att julen närmar sig kan jag titta in på min blogg, tre av de fem mest lästa inläggen just nu har julankytning.

PS! Om det är någon som vill köpa en fotokalender för 2014 hojta till snabbt som attan för jag ska strax beställa dem. A4, pris runt 150 kronor plus frakt.

Kristina Svensson
Månadens bild december 2013
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.