Ska du ställa ut på Bok & Bibliotek i år? Komma dit som besökare? Läser mina texter och vill träffas? Hojta till här i kommentarsfältet, på Twitter eller annat sätt i så fall.

Varken Strövtåg runt Antibes eller Mina 1000 dagar med Skanska blev färdiga till årets Bokmässa så därför är jag inte där som utställare. Men jag kommer vara på mässan rätt mycket ändå!

Jag tänkte vara där en stund varje dag, kanske morgon eller eftermiddag och mitt mål är att jag ska ha varit ute i alla hörn och botaniserat bland det udda och oväntade. Det kommer troligtvis att ösas ut bilder från Bokmässan från mig (så är ni förvarnade :-)).

Jag ser också fram emot att träffa så många som möjligt av nya och gamla bekanta samt alla skrivande och läsande personer som jag tidigare bara twittrat, chattat eller gillat i sociala medier. Hör därför gärna av dig så tar vi en kopp kaffe ihop.

Är det någon som ännu inte har läst min debutbok Jakten på den perfekta puben och vill köpa ett exemplar (180 kr) så kan ta med ett exemplar i handväskan om du säger till i förväg. Är du intresserad av Förverkliga din bokdröm rekommenderar jag ett besök i A02:50 hos Egenutgivarna. För 200 kronor blir du både medlem resten av året i föreningen och får boken i handen.

PS! Läs gärna GP lite extra noga torsdagen den 26 september.

Kristina Svensson
Kommer du på Bokmässan?
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.