Saker man kan komma hem med från en konferens.

En kartong full med visitkort och nya kontakter – check.

Massa nya intryck och idéer (information overload)- check.

En stor grön surfbräda – check.

Under WebCoast har Binero arrangerat en tävling där de korat det mest välskrivna blogginlägget från konferensen och där priset var en surfbräda. Jag vann!!! Extra roligt att det var en extern jury som läst och bedömt inläggen och skrivit en riktigt fin motivering. När Erik från Binero började läsa “alla gillar listor” och att det vinnande inlägget var skrivet av en författare började jag ana ugglor i mossen.

Folket på Binero kan ta åt sig en del av äran, de råkar vara mitt webbhotell och jag har varit en flitig läsare av deras serie om hur man ska skriva bra blogginlägg.

Läs mitt vinnarbidrag här och några av övriga deltagares bidrag här.

Surfresa med Lapoint till Norge ingår

När första chocken väl lagt sig (vad ska jag med en surfbräda till? Förutom förgylla soffan? Inte för att den inte pryder sin plats där men efter en lång konferens kanske jag behöver soffan själv?) så träffade jag coola surfexperten Göran Sivertsson. Han visade mig bilder från Lapoints surfcamp i Norge och därefter var jag ett enda stort leende. Det verkar precis hur vackert som helst (kolla in bilden längst ner). Jag ser redan mig själv och kameran där – vilka bilder jag ska ta!

När det gäller själva surfandet så är jag ivrig att prova. Jag är ju generellt väldigt pigg på att prova saker jag aldrig gjort förut och har stundtals lite dålig självbevarelsedrift. Det ska bli urkul. Eventuellt blir det på sikt allra roligast för de som tittar på :-). Det bjuder jag på. Och jag bjuder härmed in alla WebCoast-deltagare att följa mina äventyr i Norge. Vet inte inte riktigt när det blir men det blir nog ganska snart (påsk eller början av juni diskuteras).

I väntan på resereportagen från Norge

Tills dess att det är dags med reportagen från Norge så har jag grävt fram vad jag har publicerat i genren utomhusaktiviteter. Inte mycket visar det sig.

Två damer och en hund – en artikel från utsidan.se om en dagsvandring till Helags. Artikel med mest udda inledning någonsin?

3 skäl att cykla till Cannes – med cykel kan man gå i Napoleons fotspår, susa förbi bilköer och bli uppraggad  – allt under en och samma eftermiddag.

Översvämmade äventyr i Sandsjöbacka – ett blogginlägg om en promenad som blev aningen längre än det var tänkt.

Den som inte har fått nog kan också läsa webbversionen av min bok Jakten på den perfekta puben (med undertiteln Ales & Males – 67 äventyr i Wales).

Titta vad jag just fick i min inbox. Dit ska jag. Någon som är avis på mig?

Blev också påmind om att jag glömt ge cred! Givetvis har jag inte lyckats med konststycket att fotografera mig själv med brädan – hur skulle jag klarat det? – utan det är Sina Farhat som hållit i kameran – tack Sina!


 

 

Kristina Svensson
Jag vann en surfbräda på WebCoast!
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

7 reaktion på “Jag vann en surfbräda på WebCoast!

  • 20 mars 2011 kl. 16:59
   Permalänk

   Äsch! Vad är väl vattentemperatur? Golfströmmen passerar ju utanför Norge, det är aldrig kallare än sju grader i vattnet :-)

   Svar
 • 20 mars 2011 kl. 18:46
  Permalänk

  Grattis till vinsten :)

  Sigma linsen du kör med förresten är väldigt trevlig, du får så nära en 50mm focal lenght som du kan få på ett cropframe hus, speciellt hur underbart en 50mm focal lenght är :)

  Svar
  • 20 mars 2011 kl. 18:50
   Permalänk

   Tack! Och tack för att du tog några bilder med kameran så jag har lite vinst-bilder att visa upp.

   Jo sigma-linsen är jag mkt nöjd med! Den är ganska ny och fyller precis det hål jag hade i min objektivpark.

   Svar
  • 21 mars 2011 kl. 11:21
   Permalänk

   Tack P.O.!!!

   Inser att det var länge sedan jag var inne hos dig, det är först idag jag upptäckt att thirdopinion numera är tre olika bloggar :-). Intressant delning. Jag har funderat på att göra samma sak (med min första blogg tomatsallad.nu) men det har inte blivit av (ännu). Istället har jag börjat skriva en hel del på denna sida (som var tänkt som en ren statisk sida).

   På återhörande.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.