Efter en superrolig och urintensiv helg (maraton i nya intryck, nya kontakter, nya erfarenheter och ovanpå det en massa blogginlägg – alla med taggen WebCoast) behövde jag verkligen göra något helt annat för att rensa hjärnan. Hjärnan kändes som snömos, vilket var delvis självförvållat genom ett litet väckarklocksmissöde. Istället för att sätta klockan på 08.00 söndag morgon aktiverade jag ett gammalt larm på 04.30 (vilket var rätt de flesta helger i mars men inte var riktigt lika rätt natten mellan intensivkonferensdagmedfest och sistakonferensdagen).

Jag vet bara två bra sätt att koppla av efter en social överdos, lägga sig i soffan eller ta en sväng i skogen. Eftersom soffan är ockuperad med en stor och moderiktigt grön bräda :-) så återstod att slänga kameran över axeln och ta en promenad. Fler bilder från promenaden finns på fotobloggen.

Jag ska också passa på och tacka @Stellan och @Mikumaria för initiativet! Det har redan regnat superlativer över er men jag gissar att det är ok med ett till tack :-) Ert arbete med förverkliga WebCoast är ett utmärkt exempel på att om man bara ger sig den på något så går allt att genomföra. Tack för i år, längtar redan efter nästa år!

Ska också tacka alla deltagare som lagt upp filmer från de sessioner jag missat. Jag har börjat titta på en del men har att göra ett tag!

Kristina Svensson
Dags varva ner efter WebCoast
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.