Minns ni att jag i höstas bjöd in alla egenutgivare att träffas på lunch under bokmässan i Göteborg? Det blev en trevlig lunch där det snabbt kom fram att en av de tuffaste utmaningarna med att ge ut en bok på egen hand är att marknadsföra den. Därför fanns ett behov av att gå samman och samarbeta om detta. Det finns en styrka i nummer. En person som talar om en bok försvinner lätt i bruset men 100 personer som talar om 100 böcker, de hörs.

Nu har föreningen Egenutgivarna sett dagens ljus! Den har en styrelse, stadgar, webbsida och en verksamhetsplan för 2012. Ambitiöst? Ja men vi som är initiativtagare är också driftiga och ambitiösa personer. Vi har också haft riktigt roligt när vi skrivit ihop alla dokument och jag är övertygad om att vi kommer ha roligt när vi genomför dem. En annan rolig aktivitet var att ta en proffsiga bild av oss själva. Fotograf är Johan Gustavsson.

 

Kristina Svensson
Föreningen Egenutgivarna bildad
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

4 reaktion på “Föreningen Egenutgivarna bildad

  • 12 januari 2012 kl. 09:53
   Permalänk

   Tack tack! Ber om ursäkt för att du inte fått svar, du hade fastnat i spam-filtret med alla ryska och engelska (och en svenk) som önskade mig massor av lycka och framgång. Eller något sådant.

   Svar
 • 23 juli 2019 kl. 13:16
  Permalänk

  Jag hittar inte kontaktsätt till egenutgivarna.Tacksam om nån kan meddela mig hur till allwoodkri@gmail.com mvh Kristin Allwood 0704567276 Extra aktuellt nu inför kommande epigram o dikt-boksläpp av mig.

  Svar
  • 23 juli 2019 kl. 13:19
   Permalänk

   Hej Kristin,
   På egenutgivarna.se står info at egenutgivarna.se angiven som kontaktadress.
   Lycka till med nya boken.
   Hälsar
   Kristina

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.