Alla som prenumererar på Mölndals-Posten kan återigen läsa en krönika av mig sisådär var fjärde vecka. Det är roligt att vara tillbaka och skriva krönikor igen! Jag börjar se mönster i vilka ämnen jag väljer att skriva om, vad som är “mina ämnen” – och det är något överraskande inte alls de jag skriver om på andra platser.

Jag vet att en del som bor utanför Mölndal är nyfikna på att läsa krönikorna men eftersom Mölndals-Posten är en papperstidning finns inte krönikorna på nätet. Förra gången jag var krönikör för Mölndals-Posten samlade jag därför i slutet av året ihop årets krönikor till en e-bok (åtminstone gjorde jag det 2012, 2013 års krönikor väntar fortfarande på utgivning). Vi får se om jag gör det i år också.
Mölndals-Posten 4 juni 2015

Kristina Svensson
Återigen krönikör i Mölndals-Posten
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.