En intensiv månad är till ända och en ännu intensivare (?) börjar. Då är det välgörande att koppla av med en promenad längs vatten. Särskilt med kameran som sällskap och inget annat ärende än att försöka ta en intressant bild utifrån den dagens förutsättningar. Den här bilden är från en sådan tur vid Delsjön förra vintern. Delsjön verkar vara en plats jag dras till när det är isigt, se exempelvis månadens bild i mars 2012.

Jag passar på att tipsa om att titta in under nyheter på Förverkliga din bokdröms sajt. Det är i vår två år sedan som ett antal generösa författare delade med sig av sina erfarenheter till boken. Vad hände med dem sedan?  Har de skrivit något mer? Fungerade metoderna de provade? Skulle de komma med samma råd idag? Den typen av frågor hade jag när jag läste Egenutgivarnas egna berättelser som gavs ut av HOI förlag ett par år efter att texterna som ingår skrivits. Vi vill stilla vår egen och andras nyfikenhet, därför kör vi en serie med inlägg på temat vad hände sedan?.

Kristina Svensson
Månadens bild februari 2014
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.