Det är något särskilt med att besöka turistorter utanför turistsäsong, det är då man får chansen att se vad som en gång lockade besökare dit. För några år sedan åkte jag till Marstrand mitt i vintern. På vägen dit stannade jag och fotade en massa svanar. Det blev många bilder på många svanar. När jag letade efter bilder till årets kalender sprang jag över den här bilden från det tillfället och jag gillade den. Blå himmel, tydlig horisont och bohusländska klippor känns som ett säkert kort för månadens bild. Den här vinterbilden innehåller dessutom sneda bryggor som skvallrar om en isig vinter.

Kristina Svensson
Månadens bild: Bohuslän
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.