Tulpansäsongen är här och med den våren. Faktiskt har tulpanlökarna på friland kommit en bra bit och det dröjer inte alltför länge innan jag bara behöver gå ut för att hitta tulpaner att fotografera. Den här kommer dock från en bukett. Den hade gått av och istället för att slänga den hamnade den i en kruka i fönstret. Där fick den sällskap av en salvia och kombinationen gulgrön salvia och lila tulpan tyckte jag var oemotståndlig.

För övrigt tipsar jag om att jag skrivit om mina definitioner av egenutgivning och hybridförlag på jobbets blogg samt samlat ihop mina bästa instabilder från lunchpromenaderna runt Rönningesjön på Tomatsallad.

Edit 2015: Blogginlägget om definitioner på egenutgivning och hybridförlag är bortplockat från Lavabloggen och därmed även länken dit.

Kristina Svensson
Månadens bild april 2014
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.